torsdag 18 mars 2010

Björklund är ett miffo!

Björklund... är han trovärdig för någon? Analytisk och klar som en trasigt bromsljus.
Citerad i DN: "Ni måste skärpa er killar". Visst det är bra. Ta i lite mer så blir allt bra.
Vad säger han till Offren i Haiti?: "Men skärp er, gräv där ni står, gör nåt själva"
Björklund är ett miffo och reservofficer…

4 kommentarer:

  1. Skolprestationerna i Sverige är hyfsat bra om vi jämför med många andra länder. Vi är i huvudsak ett bildat folk. Det vi däremot saknar i vårt avlånga land är ett "driv" att skapa någonting, och inte leva på andras skapelser. Det behövs fler entreprenörer, och mindre akademiker. Akademikerna är idag för många. Det visar sig när de tjänar 20 tusen kronor för lite på sitt jobb. Vi måste minska antalet högskoleutbildade - så att efterfrågan och utbud möts.

    Fast det blir nog svårt; för det är där kvinnorna finns. Och inte kan vi kvotera bort kvinnor?

    SvaraRadera
  2. de är duktig-flicke-syndromet som senare i livet leder till bitterfitte-syndromet, kolla vår blogg för mer dikussion kring änmet:
    www.domkallarossslampor.blogspot.com

    SvaraRadera
  3. Skolprestationerna jämfört med andra länder är hyfsat bra. Jag vet inte om jag skall gråta eller skratta efter att under året ha läst "Influensadebatten" med gräsliga stavfel, invektiv, konspirationsteorier, USA-hat, Israel-hat, Vägra-vaccinera-människorna
    samt total avsaknad av källkritik! Värre blev det med "Vargdebatten" exakt samma men nu var invektiven värre: - Jägare skulle skjutas och kommuner i Norrland har en befolkning av inavlade idioter!

    SvaraRadera
  4. Roland A jag vet inte vad jag ska säga om din analys, du kanske borde läsa "Tomhetens triumf" om du inte redan gjort det, då kanske du får lite mer klarhet i din något grumliga tanketjedja.
    Ska kolla Josefin
    anonym förstår inte ditt inlägg, du får förtydliga lite...vad menar du och vem menar du?

    SvaraRadera