måndag 1 mars 2010

Rasister skriver insändare

Läser i SVD och DN att Sveriges ekonomiska tillväxt är svagare än väntat. Det hela illustrerat med en pil riktat nedåt. För att det inte helt ska bli rena rappakaljan bör några saker påpekas. Tillväxt är i sig en ökning. Att en ökning blir mindre än väntat betyder inte nedgång utan en något långsammare ökning. Men fortsatt en ökning!
Tillväxt är det farligaste ordet vi har inom den ekonomiska forskningen. Den blinda tron på den är som att be till gud medan Titanic sjunker: Kan kännas skönt för den troende men hjälper föga.

Sen detta evinnerliga främlingsfientliga fettjafs som utbryter i spalterna när det snackas ekonomi. Fantastiskt hur idiotiska människor kan vara.
Kan någon svara på frågan vad som är svenskt och varför?

12 kommentarer:

  1. Vad som är svenskt? Ja, det är ju t ex att debattera, det gör inte muslimerna, dom har sin lag fix o färdig. Och varför? Det har med upplysningen att göra som vi fick från Europa.

    SvaraRadera
  2. Vi pyntar ut tiotals miljarder för kostnader som det innebär att ha den muslimska invandringen: flyktingmottagande/asylansökningar, sen a-kassa/socialbidrag/förtidspensioneringar/sjukpenning (mycket hög "ohälsa" bland muslimerna, kolla bara hur många som förvärvsarbetar i Malmö, Göteborg eller Stockholm), därtill så har vi enorma kostnader för brottslighet (det slår slint i muslimska mäns skallar när de ser "halvnakna" svenskor). Detta är vad Riksdagspartiet de 7 huvudena vägrar att tala om.

    SvaraRadera
  3. Islam/muslimer = inte en ras, etnisk folkgrupp eller nation. Det är en ideologi om hur man ska styra människor, det är en ideologi som kallas för religion, men som i sitt yttre och inre snarare har mer likt med totalitära ideologier. Det är bl.a. den enda religionen där det finns detaljerade föreskrifter om hur samhällen ska styras.

    SvaraRadera
  4. De flesta muslimer som kommit till Sverige sedan 90-talet har INTE flytt från religiöst förtryck (som iranierna gjorde på 80-talet) de har tvärtom "flytt" från sekulära regimer som vet hur man ska handskas med islamisk fanatism. Sverige/EU väljer att stöda islamisterna och "demokrati" - snarare än att stöda de bålverk som håller islamisk fanatism på plats, ex Turkiet, Algeriet, Tunisien, Egypten. Skulle de ha demokratiska val skulle samtliga dessa länder se ut som Somalia, Afghanistan och Gaza.

    SvaraRadera
  5. Ja att Judar inte får vara ifred i Sverige 2010.

    Utan måste fly till israel ,det måste ju vara ett stort bakslag för alla som gapar om rasister.

    För det förstår väl dom flesta i Sverige att det är inga Svenskar som ligger bakom att judarna i Malmö blivit trakasserade.

    SvaraRadera
  6. Åh doublecorona du är en flitig skribent. Är du arbetslös och går på bidrag eller sjukskriven? Bitter? känner dig förföljd och orättvis behandlad av livet.
    Kanske "vägar" offentligheten tala i svepande och generaliserande termer. Varför är ras överhuvud taget viktigt? När blev människan olika raser? Naturligtvis måste vi ha öppna gränser, varför inte?
    Experterna varnade för miljoninvandring från Öst när muren och sovjet föll. Lokaler förbereddes med madrasser etc... men inget hände.. Va fan ska människor hit för om de inte måste. Varför vill någon självmant till ett trångsynt, kallt, färglöst och tystlåtet land som Sverige om man inte frukar för sitt liv i sitt hemland?

    Anonym: Europa upplyst!? Tillåt mig småle, hört talas om Asien?

    SvaraRadera
  7. Anonym 12.51
    Vad menar du? Är du lite skojsig...?

    SvaraRadera
  8. Men gör du (1 MARS) inte samma misstag som feministerna nu, att dela in världens invånare i två grupper och sedan berätta massa hemska saker om den ena gruppen?
    Det kanske är så att det inte bara finns två olika sorters människor utan att människor är mer som individer som är unika och har egna val?

    SvaraRadera
  9. Jag tror bestämt att innehavaren av denna blogg, förutom att använda sig av irrelevanta personagrepp lider av den s.k. skandinaviska blåögdheten, dvs att om en person som säger sig fly från något, automatiskt ska tas på sina ord. Nu är det så att bara för att en person SÄGER något, så är inte detta sant. För det andra, muslimer delar INTE din uppfattning om en rosig värld där alla kan leva tillsammans. Inte ens islams grundare var som alla andra religioners grundare. Muhammed själv beordrade krig och massmord på sina fiender. Bara det att han krävde krig i sin guds namn (försök att hitta uppmaningar till krig i Buddismens skrifter, hinduismens eller de fyra evangelierna) och utplånandet av de som inte erkände hans gud är argument nog. Och ÄVEN om man antog att islam/muslimer är världens fredligaste folk - hur kommer det sig att de är så otroligt aggressiva? Överallt orsakar islam våld, oro och massmord. Se dig om: Indonesien, Malaysia, Thailand, Indien, Pakistan Afghanistan, Tadjikistan, Irak, Somalia, Egypten, Algeriet, Bosnien, Israel, Tjetjenien, Turkiet, Iran, Saudi-Arabien, Kina, etc, etc, etc. Varför förneka verkligheten med den fanatism som du brukar? Istället för att så fanatiskt tillgripa ointressanta personangrepp, av vilka jag inte tar åt mig, så varför inte studera verkligheten lite? Kanske ta upp huvudet ur sanden?

    SvaraRadera
  10. Jag glömde givetvis det våld islam har orsakat i Europa, och hur muslimerna beter sig runtom i Europa: aggressiva kravmaskiner som blir kränkta för vad som helst och som tar varje pretext för att orsaka våld och bränder.

    SvaraRadera
  11. Nu undrar jag lite stillsamt vem som är lättkränkt? Inga personangrepp kommer från mig...
    Och varför ska man tro på dig, när du säger något?
    De du prånglar på muslimer i europa är ju smärtsamt lik det dina egna åsiket implicerar.
    Vem har stoppat din blogg? Är det också muslimer?
    Den världsbild du ristar fram är så förvrängd av jag måste kalla det hat att hela försäkringskassan måste vibbrera....
    ja, du får väl ta upp tråden när du kommer hem

    SvaraRadera