onsdag 3 mars 2010

EN STOLT TREA UTAN CITRONDASS!

SVENSKT NÄRINGSLIV (Den ytterst Objektiva AB-föreningen…) påstår att två av tre vill ha kvar rut. En webbaserad undersökning hur seriöst låter det? Djävla propagandamaskin!
DÅ ÄR JAG EN STOLT TREA! VÄGRA SKATTEBIDRAG TILL CITRONDOFTANDE BORGARDASS!
Svenskt Näringslivs metoder är inte långt från Sovjetstatens propagandamaskin när det begav sig.
Svenskt Näringsliv = "Kapitalets Diktatur"
Svinpälsar, häng dem högt!

2 kommentarer:

  1. Om jag förstår dig rätt så tycker du att om man inte har tid att städa och ta hand om sitt eget hem och trädgård så har man gjort egna felprioriteringar och man får skylla sig själv? Om man t.ex. väljer att skaffa flera barn och samtidigt förvärvsarbeta på heltid. Och man i och med det då väljer "frivilliga" verksamheter utanför hemmet så ska dom inte uppmuntras med statliga subventioner av nödvändiga verksamheter i själva hemmet? Intressant idé i så fall, berätta gärna mer om det.

    SvaraRadera
  2. Ja, tror nog att du är man att tänka själv...
    Att städa är inte kul men blir roligare om man gör det tillsammans eller med musik. 6 timmars arbetsdag ger luft i systemet och mer tid med alla barn, "orkideemannen"
    tort sätt går min filosofi ut på att alla landvinningar är primärt gjorda för att vi ska kunna överleva och leva lättare och istället vattna våra blommor och ta hand om varandra. Men istället skapar dessa landvinningar ökad stress och mer arbete, det är väl ändå sjukt...?

    SvaraRadera