torsdag 11 februari 2010

Röda korsets Golgata

Jag tycker uppriktigt synd om all de människor som engagerar sig i Röda Korset. Ni förtjänar en bättre ledning. Röda korset som grundades 1863 och har gjort sig känt för att vara på plats i varje oroshärd för att hjälpa människor oavsett vilken sida i konflikten de befinner sig. Många röda kors medarbetare har dödats eller skadats under sitt hjälpande. Tänk på det styrelsen och skärp er! Medborgare straffa inte Röda Korset som organisation för tillfälligt dåligt ledarskap.

DN

Skriv istället ut listan över svartlistade (Svartlistan) organisationer och häng på kylskåpet.


4 kommentarer:

  1. engagerad o frivillig i röda korset och nöjd med ledningen men trött på denna absurda diskussion i media som inte är rättvis och visar en förvrängd bild av RK. vore skönt om människor kunde införskaffa sin "kunskap" från andra källor än dagstidningar.

    SvaraRadera
  2. Så allt är frid och fröjd? Vad ska "människor" som skänker pengar till RK inhämta sina "kunskaper" då, från RK?

    SvaraRadera
  3. Du är nöjd med ledningen, 800.000 om året för ordföranden och över miljonen för generalsekreteraren.
    Hur mycket tjänar du själv på RK?

    SvaraRadera
  4. Nöjd med ledningen? Bengt Westerberg är en hycklare av stora mått. Reste sig när "invandrarfientliga" Benrt och Ivan kom in,..men vände en anställd och invandrarkvinna inom Röda Korset ryggen när hon ville träffa honom och berätta om de trakasserier hon utsattes för av kretsen i Örebro tills hon inte orkade längre ..försökte begå självmord och mår än idag flera år senare mycket dåligt...Maktfullkomliga män talar vackert men bakom orden döljer sig en stor cynism. Sanningen avslöjas till sist.

    SvaraRadera